| (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe | |
|
+3# beatrice MaTmaZeL_-_81 RaP qoliq 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
RaP qoliq ღ°•.♥.•°ღ Süper Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 205 Yaş : 30 Nerden : İstaNbUL GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe Çarş. Kas. 12, 2008 8:00 pm | |
| Über den Dächern, Çatıların üstünde
ist es so kalt, Çok soğuk
und so still. Ve çok sessiz
Ich schweig Deinen Namen, Adını söyleyemiyorum
weil Du ihn jetzt, Çünkü onu şimdi
nicht hören willst. Duymak istemiyorsun.
Der Abgrund der Stadt, Sehrin uçurumu
verschlingt jede Träne die fällt. Bütün gözyaşlarını tutuyor
Da unten ist nichts mehr, was Dich hier oben noch hält. Aşağıda seni yukarıda tutan hiçbir şey kalmadı.
Nakarat:
Ich schrei in die Nacht für Dich, Senin için geceye haykırıyorum
lass mich nicht im Stich, Beni ortada bırakma
Spring nicht. Atlama.
Die Lichter fangen Dich nicht, Işıklar seni yakalamayacak
sie betrügen Dich. Seni kandırıyorlar
Spring nicht. Atlama
Erinner Dich, an Dich und mich. İkimizi hatırla
Die Welt da unten zählt nicht, Aşağıdaki dünya sayılmaz
Bitte spring nicht. Lütfen atlama.
In Deinen Augen, Senin gözlerinden
scheint alles sinnlos und leer. Her şey saçma ve bomboş gözüküyor
Der Schnee fällt einsam, Kar yalnız düşüyor
Du spürst ihn schon lange nicht mehr. Onu çoktandır hissetmiyorsun.
Irgendwo da draussen, Dışarıda bir yerde
bist Du verloren gegangen. Kayboldun.
Du träumst von dem Ende, Sonu hayal ediyorsun
um nochmal von vorn anzufangen. Yeniden baştan başlamak için
Nakarat
Ich weiss nicht wie lang, Bilmiyorum daha ne kadar
Ich Dich halten kann. Seni tutabileceğimi
Ich weiss nicht wie lang. Bilmiyorum ne kadar.
Nimm meine Hand, Elimi tut
wir fangen nochmal an. Baştan başlayalım
Spring nicht. Atlama
Nakarat
Spring nicht. Atlama
Und halt Dich das auch nicht zurück. Ve bunlar da seni tutmazsa
Dann spring ich für Dich. Ben senin yerine atlarım NE KADAR DUYGUSAL DEĞİLMİ | |
|
| |
MaTmaZeL_-_81 ღ°•.♥.•°ღ Süper Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 812 Yaş : 30 Nerden : DüzCe GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe Perş. Kas. 13, 2008 6:13 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 205 Yaş : 30 Nerden : İstaNbUL GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe Cuma Kas. 14, 2008 5:49 pm | |
| önemli değil cnm gözlerim yaş dolduu | |
|
| |
# beatrice ღ°•.♥.•°ღ Süper Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 28 Nerden : cemrekistan GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 10/11/08
| Konu: Geri: (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe C.tesi Kas. 15, 2008 4:47 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe C.tesi Kas. 15, 2008 5:52 pm | |
| | |
|
| |
MaTmaZeL_-_81 ღ°•.♥.•°ღ Süper Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 812 Yaş : 30 Nerden : DüzCe GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe Çarş. Kas. 19, 2008 9:20 pm | |
| | |
|
| |
Yesil Fıstıqım ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 28 Nerden : erenin kalbinden GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe Paz Kas. 23, 2008 5:44 pm | |
| | |
|
| |
yoshy Yaseminci Çete Üyesi
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 28 Nerden : kastamonu GüLçin Puanı : Takımın? : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe Ptsi Ara. 08, 2008 12:15 am | |
| | |
|
| |
*s*e*d*a* ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 29 Nerden : ist GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Sitemiz nasıl : harikkaaaaa Kayıt tarihi : 15/12/08
| Konu: Geri: (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe Ptsi Ara. 15, 2008 8:43 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
aLone anqeL* MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 30 Nerden : EvDen GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Sitemiz nasıl : BiLmiyoRum üye oLunca GöRücem Kayıt tarihi : 17/04/09
| Konu: Geri: (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe Cuma Nis. 17, 2009 3:08 pm | |
| | |
|
| |
| (DUYGUSAL ROCK TARZI DEĞİL)Tokio hotel spring nicht(atlama) türkçe | |
|