RaP qoliq ღ°•.♥.•°ღ Süper Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 205 Yaş : 30 Nerden : İstaNbUL GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Tokio hotel-Kutsal(Heilg) Çarş. Kas. 12, 2008 8:05 pm | |
| Ben desteğim sana uyanık Senin için Her ikimizde beceremiyoruz Sen onu bilmiyorsun Kendime verdim, şimdi de senin için Son isteğim yardım etmekti sana, dışarıya Denizin ayaklarımın altında olmasından önce Parçalandı Sana inanıyordum Sen benim için Her zaman kutsaldın Ben öldüm Bizim ölümsüzlüğümüz için Benim elim Bitmekden de Senin üzerinde (Nakarat) Soğuğu kırıyorsun Eğer konuşursan Senden gelen her nefesle Kurtarıyorsun beni Tekrar bizi görüyoruz Herhangi bir zamanda Daha fazla soluk alıyorum Eğer sen de yapabiliyorsan, Eğer denizin Altında Parçalıyor (Nakarat) Denizin içinden sergiliyorum Işığını görüyordum Üzerimden Batıyorum Batıyorum Senin yüzünden Manzara Bana çok değil Arkasından Sana inanıyor Sana inanıyordum Sen benim için Her zaman kutsaldın
En son gülçin_hilal tarafından Perş. Kas. 27, 2008 8:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
MaTmaZeL_-_81 ღ°•.♥.•°ღ Süper Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 812 Yaş : 30 Nerden : DüzCe GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Tokio hotel-Kutsal(Heilg) Çarş. Kas. 19, 2008 9:25 pm | |
| | |
|
Yesil Fıstıqım ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 28 Nerden : erenin kalbinden GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Tokio hotel-Kutsal(Heilg) Paz Kas. 23, 2008 5:40 pm | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 205 Yaş : 30 Nerden : İstaNbUL GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Tokio hotel-Kutsal(Heilg) Perş. Kas. 27, 2008 8:15 pm | |
| | |
|
Yesil Fıstıqım ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 28 Nerden : erenin kalbinden GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Tokio hotel-Kutsal(Heilg) Cuma Kas. 28, 2008 6:37 pm | |
| | |
|
yoshy Yaseminci Çete Üyesi
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 28 Nerden : kastamonu GüLçin Puanı : Takımın? : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Tokio hotel-Kutsal(Heilg) Ptsi Ara. 08, 2008 12:09 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Tokio hotel-Kutsal(Heilg) Paz Şub. 22, 2009 2:20 pm | |
| | |
|