| Bir kac tane Siir | |
|
+5Yesil Fıstıqım MaTmaZeL_-_81 >> Fabulous << audrea. Justin[Eren] 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Justin[Eren] ღ°•.♥.•°ღ Süper Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 28 Nerden : Almanya =) GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Bir kac tane Siir Perş. Ara. 11, 2008 4:34 pm | |
| Aşk dediğin nedir ki Tenden bedenden sıyrık Çocukların içinde Yaşadığı bir çığlık Aşk dediğin nedir ki Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde Karanlığa son ıslık
Azaltma baharları İ�şletme bana aşk adına günahları Fırtınalı bir gece gibi esme Bu son kez, mi bakışın gözlerime Bu son sözlerin, mi Sen yüreğimden yol alırken Silemem izlerini yıllarca. Gitme seni özlerim....
İ�liklerime işliyerek esiyorsun. Keskinliğin çaresizliğim oluyor. Gitme sabahlarım güneşsiz olur. Güneşine uzanamaz ince dallarım. Acılar bedenimi ezer yoğurur. Dayanmaz yüreğim korkular büyütür. Uğruna ölecek kadar sevdiğimsin. Gitme seni özlerim............
Ayrılık girdi, girecek kanıma. Nasıl anlatırım yüreğimdeki yangınlara. Ne derim düşen takvim yapraklarına. Gitme seni şimdiden özledim. Bittimi vadem doldumu. Gülermisin şimdi gözümdeki yaşlara. Gitme uğrunda verdiğim can hatrına. Gitme seni özlerim.......
Beni bir dağ başında böyle yapayalnız kodular, rüzgarlara, kuşlara, bulutlara yakın, senin etinden, tırnağından ayrı, senin kokundan uzak.
Şu anda hiç bir şey mümkün değil. Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır
Sen benim gökyüzümdün, denizim, toprağımdın, Şimdi bir hatıra olamazsın belirsiz, uzak Biliyorsun bazı şeyler vardır elimizde olmayan İşte öyle imkansız birşey seni unutmak.
Zannetme ki herşey bitti sevdiğim; Birgün yeşerecek şu sararmış yapraklar. Ve bundan sonra kim severse dünyada; Seni ve beni hatırlayacaklar
Inan ki! Kırılmış bir ayna gibi Paramparça, kırık dökük aşkımız çaresizliğin, ümitsizliğin türküsü Türkülerin en içlisi, en hüzünlüsü Büyük aşkımız
Unut benden kalan ne varsa Unutmak tesellidir yalnızlığın Güneşi bir kadeh şarap gibi içip Delicesine sarhoş olmak En güzel tarafı imkansızlığın
Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kııysındaymış gibi en sakin denizlerin…
Ne olurdu saadetlerin en büyüğü İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın ve hiç gitmezdin, değil mi Bir gün olduğun gibi kal diyebilseydim.
Ne zaman seni düşünsem yaşamak güzel Bir bahar bahçesi olur güz bahçeleri En karanlıklarda bile uzanır bir el Kendiliğinden açar sabaha perdeleri
Sen bastığın yerde çiçeklerin büyüdüğü Her zaman en güzel, her yerde eşsiz Sen yaprak, sen köpük, sen kuş tüyü Sen sevgi nehirlerimin aktığı büyük deniz
azımak ulu ağaç gövdelerine adımızı Yazmak her şeyi bir bir kumların üstüne O her işkenceye mahkum olmuşluğumuz O çok sevmek, daha çok sevmek günden güne.
Şarkısız ve sensiz kaldığım nice akşamlar Gözlerin geçer aklımdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müziği güzelliğinde Kirpiklerinde keman, bebeklerinde gitar…
Bir daha dünyaya gelsem Yine seni severdim Beni üzesin diye Beni deli divane edesin diye
Seni görmediğim günler Karanlıktaıym, katran gecelerdeyim Cehennem misali bir yerdeyim Bir demir nasıl paslanır, bir elma nasıl çürürse İşte öyleyim…
Gözleri namuslu namuslu parlar insanların Gökyüzü inadına mavi Yaşamak inadına güzel Bu şehirde sen varsan…
Bütün kadehlerimi hep sana adıyorum Hep senin için bu bir bir boşalan şişeler Umutsuzluğum, sarhoşluğum senin eserin Senin yüzünden bu delicesine içmeler
Dayanmak zor yalnızlığına akşamların Unutmak mümkün değil seni bir şarkı gibi Ağır ağır ilerleyen bu zaman içinde Her an bir sarhoşluktur sensizliğin verdiği
Bir gün anlarsın hayal kurmaıy; Beklemeyi, ümit etmeyi. Lanet edersin yaşadığına… Maziden ne kalmışsa ıyrtar atarsın.. Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın.
Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayan
Her şey sağır içimde ne şiir ne musiki Dünyadan bezginliğim dünyalar kadar eski öylesine çözülmüş, öyle dağılmışım ki Bu ne bitmez ayrılık bu ne özlem diyorum
Beni çağırdığını bir defa duyabilsem Avuçlarımda ateş, yorgun gözlerimde nem Aşarak denizleri bir gün kapına gelsem Başımı duvarlara vurup ölsem diyorum | |
|
| |
audrea. ღ°•.♥.•°Yaseminci Şeker Adminღ°•.♥.•°ư
Mesaj Sayısı : 780 GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir Perş. Ara. 11, 2008 4:35 pm | |
| çok güzeller cnm hepsini okuyamamadım ama süper saol | |
|
| |
>> Fabulous << ღ °•.♥.•°ღGülçinci Şeker Adminღ °•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 601 Yaş : 28 Nerden : vashley'den GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Sitemiz nasıl : çok müthişş Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir Perş. Ara. 11, 2008 10:14 pm | |
| bende ama harikasın ssaol bebim | |
|
| |
MaTmaZeL_-_81 ღ°•.♥.•°ღ Süper Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 812 Yaş : 30 Nerden : DüzCe GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir Cuma Ara. 12, 2008 11:26 am | |
| | |
|
| |
Yesil Fıstıqım ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 28 Nerden : erenin kalbinden GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir Paz Ara. 14, 2008 6:42 pm | |
| saol kankim emegine saglık | |
|
| |
alya_gülçin ღ°•.♥.•°ღ Destekçi Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 29 Nerden : bulutlardan GüLçin Puanı : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir Salı Ara. 16, 2008 8:44 pm | |
| ama çok uzun yazmışsın.4 5 tane yazsan yeterdi. | |
|
| |
Feride_Beyza ღ °•.♥.•°ღMod YaRdIMcısı ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Nerden : Düzce GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir Salı Ara. 16, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 28 Nerden : Almanya =) GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir Salı Ara. 16, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
HepsiKoLiK ღ °•.♥.•°ღMod YaRdIMcısı ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 29 Nerden : Düzce GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Sitemiz nasıl : güzel Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir Çarş. Ara. 17, 2008 5:42 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir Cuma Ara. 19, 2008 2:27 pm | |
| | |
|
| |
*s*e*d*a* ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 29 Nerden : ist GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Sitemiz nasıl : harikkaaaaa Kayıt tarihi : 15/12/08
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir C.tesi Ara. 20, 2008 4:27 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir Salı Ara. 30, 2008 5:43 pm | |
| | |
|
| |
audrea. ღ°•.♥.•°Yaseminci Şeker Adminღ°•.♥.•°ư
Mesaj Sayısı : 780 GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir Cuma Ocak 02, 2009 2:20 pm | |
| | |
|
| |
Yesil Fıstıqım ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 630 Yaş : 28 Nerden : erenin kalbinden GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Bir kac tane Siir C.tesi Şub. 07, 2009 11:02 am | |
| | |
|
| |
| Bir kac tane Siir | |
|