| magazin servisi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
# beatrice ღ°•.♥.•°ღ Süper Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 28 Nerden : cemrekistan GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 10/11/08
| Konu: magazin servisi Cuma Kas. 14, 2008 10:08 pm | |
| evet magazin servisini açmaya merveyle karar verdik ben açtım evet her konuda magazin haberlerini yazabiliriz ben yazim Gökhan Özen’den hayranlarına “sürpriz” var!.. Genç popçu Gökhan Özen hayranlarına bir sürpriz yaptı ve 23 Kasım'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği konserde söyleyeceği şarkıları onların seçmesini istedi. Konser repertuarını ve şarkılarını kendi resmi internet sitesi olan “ www.gokhanozen.com.tr” adresine koyan ünlü sanatçı böylelikle 23 Kasım’daki konser repertuarını hayranlarının isteğine göre belirleyecek!.. | |
|
| |
>> Fabulous << ღ °•.♥.•°ღGülçinci Şeker Adminღ °•.♥.•°
Mesaj Sayısı : 601 Yaş : 28 Nerden : vashley'den GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Sitemiz nasıl : çok müthişş Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: magazin servisi Cuma Kas. 14, 2008 10:13 pm | |
| evet aynen esraya katılıyorum veeee haberin resmi varsa koyun lütfenn ve benden haberr İKİ HAFTA ÖNCE OĞUZ KAYHAN’LA YOLLARINI AYIRAN DEMET AKALIN, YENİ AŞKIYLA BEBEK’TE TURLARKEN GÖRÜLDÜ!... | |
|
| |
RaP qoliq ღ°•.♥.•°ღ Süper Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 205 Yaş : 30 Nerden : İstaNbUL GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: magazin servisi Cuma Kas. 14, 2008 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 601 Yaş : 28 Nerden : vashley'den GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Sitemiz nasıl : çok müthişş Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: magazin servisi C.tesi Kas. 15, 2008 4:18 pm | |
| arkadaşlar lütfen teşekkür yok magazin haberlerini koyuyoruz KIRAÇ, UZUN BİR SÜREDİR BİRLİKTE OLDUĞU AYŞE ŞULE BİLGİÇ İLE BU AKŞAM NİKAH MASASINA OTURUYOR. | |
|
| |
| Konu: Geri: magazin servisi Çarş. Kas. 19, 2008 8:45 pm | |
| flood için çoook özür 19.11.2008 tarihinin benden haberi
Kanal D ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen “Kavak Yelleri” dizisinin iki aşığını oynayan Pelin Karahan ve İbrahim Kendirici gerçek bir aşk mı yaşıyor.
Hafta Sonu dergisinin Lüküs Hayat köşesinde yer alan habere göre Akmerkez'de birlikte görüntülenen ikili fotoğrafların çekilmesine çok sinirlendi. Dedikodulara göre dizide aşk yaşayan ikili bu durumu özel hayatlarına da taşımış... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 28 Nerden : cemrekistan GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 10/11/08
| Konu: Geri: magazin servisi Perş. Kas. 27, 2008 6:25 pm | |
| CEM YILMAZ, NTV SPOR’DA FUTBOL YORUMLADI, KAHKAHALAR HAVADA UÇUŞTU!.. FUAT AKDAĞ VE RIDVAN DİLMEN’İN SUNDUĞU “NOT DEFTERİ” PROGRAMINA YORUMCU OLARAK KATILAN CEM YILMAZ’IN “AROG” FİLMİYLE İLGİLİ BENZETMEYE ÇOK GÜLDÜ | |
|
| |
| Konu: Geri: magazin servisi Çarş. Ara. 03, 2008 6:09 pm | |
| 02.12.2008 haberi benden flood için özürrr
5 yıl aradan sonra ilk kez Arım Balım Peteğim programına konuk olan Sinem Umaş’tan şok iddia: “Sibel Can tarafından engellendim”…
Albüm yaptığı dönemde Sibel Can’ın işlerine engel olduğunu ve ekmeğiyle oynadığını iddia eden Sinem, “Sibel Can’ın ekibi bende olsa dünya starı olabilirdim” dedi…
Sinem’in bu iddialarına ilk tepki ünlü müzik adamı İlyas Tetik’ten geldi… Tetik, Sibel Can’ı çok iyi tanıdığını söylerken, “Sibel Can benim tanıdığım bir isim ve böyle bir şey asla yapmaz” dedi… | |
|
| |
| Konu: Geri: magazin servisi Çarş. Ara. 17, 2008 7:00 pm | |
| of ya hep flood yapyom adminlerim ben burda flood yapsam nolurrr
İşte Bülent Cankurt'un Günaydın'daki köşesinde ortaya attığı iddia:
Bayram tatilini eşi Engün Akgün, 'Binbir Gece' dizisinden rol arkadaşları Halit Ergenç ve Bergüzel Korel ile Paris'te geçiren Ceyda Düvenci'nin bayram dönüşü yok yere fena hırpalandığını duydum! Akmerkez'de basit bir eşofman için başına gelmedik kalmamış. Pazar günü akşam üzeri Akmerkez'deki Adidas mağazasına giden Düvenci, mağazada beğendiği bir eşofmanı incelerken, Sevil Parfümeri'de çalışan, ismini öğrenemediğim bir kadın da aynı eşofmanla ilgilenmiş. Sonra aralarında "İlk ben gördüm, ben alacağım" kavgası başlamış!
Karakolluk olmuşlar
Ceyda Düvenci ile Sevil Parfümeri'nin satış elamanı arasındaki eşofman kavgası' giderek büyümüş. Görenlerin söylediğine göre, saç saça kavga etmişler. Parfümeride çalışan kadın baskın gelip, Düvenci'yi epey bir hırpalamış. Yediği dayağı hazmedemeyen Düvenci, Etiler Karakolu'ndan polis çağırmış. Her ikisi de birbirinden şikayetçi olmuş. Bakalım Düvenci, yediği dayağın intikamını mahkemede alabilecek mi! Bu arada Akmerkez'de bir-iki esnafla konuştum, Sevil Parfümeri'de çalışan kadın Cevahir'deki şubeye yollanmış...
haber 2
HÜLYA AVŞAR, BODRUM’DAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLUYOR HABERLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ!...
Yerel seçimlerde AKP'nin göstereceği flaş belediye başkan adayları arasında adı geçen Hülya Avşar, haberlere açıklık getirdi.
Ünlü sanatçı, Bodrum belediye başkanlığı için futbolcu Hakan Şükür ve Ümit Davala'nın yanı sıra kendi adının geçmesi üzerine şu açıklamayı yaptı: "Tabii ki hayır. Politika en son düşüneceğim şey. Türkiye'de politika yapmak demek halkın aleyhine çalışmaktır. Oysa ben halk olarak kalmaktan yanayım." | |
|
| |
MaTmaZeL_-_81 ღ°•.♥.•°ღ Süper Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 812 Yaş : 30 Nerden : DüzCe GüLçin Puanı : Takımın? : SanaL hayvanım: : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: magazin servisi Cuma Ara. 19, 2008 7:00 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: magazin servisi Cuma Ara. 19, 2008 10:57 pm | |
| canım lütfen yorum yok birlikte magazinleri koyalım t.ş.k. yok sizde yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| |
| magazin servisi | |
|